Нещодавно у фан-акаунті Потапа і Насті Каменських з'явилося проокаційне фото: на ньому пара тримається за руки, на Насті біла сукня, схожа на весільну, і на правій руці видно обручку.

З'явилися чутки, що це фото було зроблено рік тому, коли нібито Потап мав одружитися із Настею Каменських у Лас-Вегасі. Також ходять чутки, що вони намагалися одружитися ще у 2016 році.

Деякі джерела повідомляють, що вони справді хотіли одружитися ще у серпні 3 роки, проте тоді весілля не відбулося через травму Каменських - вона невдало стрибнула із парашутом.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Потап і екс-дружина Ірина Горова розлучилися ще 2 роки тому, проте стало відомо, що пара не жила разом близько 5 років. Фанати Потапа і Насті Каменських помітили, що пара частенько відпочиває разом за кордоном - навіть якщо спільних фото не було, то геолокації зірки ставили однакові.

Раніше ми писали, що про особисте життя української співачки Насті Каменських, або вже рік як краще сказати – NK, відомо не так багато. Хоча їй активно приписують роман із продюсером Олексієм Потапенко (Потапом) та нещодавно вона все категорично заперечила.

Втім, як людина емоційна, не змогла обійтися без пікантних подробиць. В одному з інтерв'ю артистка натякнула: її коханому (імені не назвала) пощастило з такою гарячою жінкою, тому що жодних експериментів у ліжку вона не боїться, а навпаки підтримує.

Нагадаємо, відома співачка опублікувала фото, яке не на жарт стривожила прихильників. На ньому вона зображена в шапці власного бренду NK Sport з келихом шампанського в руці.

Як повідомляв раніше Знай.uа: нещодавно знаменитість показала прем'єру кліпу "Попа, як у Кім", де знявся її коханий, продюсер Потап. Так, артиска позувала в нижній білизні і облягаючих коротких шортах, примірявши різні образи.

Також Знай.uа писав, що Настя Каменських розповіла про деякі таємниці їх стосунків з Потапом. Зірка досить серйозно заінтригувала прихильників.