Нещодавно фанатки Олега Винника почали бити на сполох - він майже місяць не викладав жодного фото у своєму Instagram. До цього інциденту він раз на кілька днів радував своїх прихильниць новими фото та відео.

Не встигли вовчиці засмутитися з цього приводу, як їхній улюблений співак таки потішив новою фотографією, виклавши її у свій мікроблог. На фотографії співак постав у новому образі - у білосніжній сорочці та темно-синьому костюмі в смужку.

Олег Винник також залишив під фотографією дуже теплий підпис. Співак написав про те, що дуже скучив за спільними зустрічами з прихильниками його творчості, а також виклав анонси до своїх концертів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Прихильники у коментарях ділилися радощами від повернення співка та почали обговорювати новий лук Олега Винника.

Раніше ми писали, що відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, часто балує вовчиць новими фотографіями та відео на своїй сторінці в Instagram. Так, в цей раз співак опублікував у своєму профілі відео, яким в черговий раз підігрів інтерес до своєї нової пісні "Роксолана". Раніше артист повідомляв, що в останній день зими, 28 лютого, він презентує кліп на цю пісню, а також він повідомив, що вже готує новий тур під назвою "Роксолана".

Нагадаємо, улюбленець всіх українок, співак естради Олег Винник, опублікував новий сингл "Ти в курсі", текст якого розповідає слухачам про складні стосунки. Реліз треку відбувся в Facebook Винника.

Як повідомляв "Знай.ua", популярний співак Олег Винник розповів, в якому відомому мюзиклі йому так і не довелося зіграти. Артист зумів досягти великих успіхів у виконанні мюзиклів у берлінському театрі "Дес Вестенс", який називають німецьким еквівалентом Бродвею. Також відомий артист розповів, що робив 380 разів.

Також "Знай.ua" писав, у соцмережі Винника настало затишшя. Близько місяця від Олега нічого не було чути, і фанатки занервували. Але не так давно артист виклав незвичайне селфі.