Перемога MARUV на Національному відборі Євробачення значно підвищила шанси України на перемогу в пісенному конкурсі. Так, після оголошення результатів Україна піднялася в 16 сходинки на 4 в рейтингу букмекерів.

Котування букмекерів з'явилося на офіційному сайті Євробачення.

16 місце в рейтингу Україна посідала ще 22 лютого. Шанси Maruv перемогти на Євробаченні, якщо вона туди все ж поїде, мають котування 11-15 до 1.

На першому місці перебуває Росія, від якої на Євробаченні знову виступить Сергій Лазарєв. Друга – Швеція (поки виконавець не визначився), третій – італієць Махмуд.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Варто зазначити, переможниця національного відбору на "Євробачення-2019" MARUV отримала для ознайомлення контракт, який забороняє гастролі в Росії. Якщо виконавиця хоче представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі, то повинна його підписати.

Про це PR-директор "UA: Суспільне мовлення" Вікторія Сидоренко повідомила на своїй сторінці у Facebook.

"У контракті від "Громадського" є вимога з забороною гастролювати в Російській Федерації. Цей контракт співачка отримала на ознайомлення", - написала Сидоренко.

Вікторія Сидоренко підкреслила, що у MARUV є доба на ознайомлення з усіма умовами контракту та прийняття рішення.

"Громадське" після цього також має право на рішення за контрактом. Остаточне рішення про те, хто буде представляти Україну приймає саме "Громадське", - зазначила вона.

Не можу відповісти кожному особисто, тому напишу тут. Рубрика «Запитай у Суспільного про Нацвідбір, або нам пишуть...

Geplaatst door Viktoriia Sydorenko op Zondag 24 februari 2019

MARUV — українська співачка, композитор, поет і продюсер Анна Корсун. Живе і працює в Києві. Музичні напрямки: Pop, Electronic. З лютого 2017 і до березня 2018 року під ім'ям MARUV виступав музичний проект з її участю — спадкоємець групи "The Pringlez".

У своїх кліпах Марув часто використовує образи садо-мазо, які, як зізнається сама артистка, близькі їй і в реальному житті. Сценічний псевдонім MARUV приснився співачці.

Нагадаємо, що журналіст Роман Скрипін висловив свою думку про скандальний дует ANNA MARIA, який голосно заявив з приводу Криму.

Як повідомляв портал "Знай.uа", перемога Maruv у нацвідборі розлютила українців: спецоперація пройшла успішно.

Також "Знай.uа" писав, Притула притиснув до стінки скандальну учасницю Нацвідбору MARUV: мир вона несе.