Онук актора Кларка Гейбла з фільму «Віднесені вітром» помер уві сні. Хлопця звали Кларк Гейбл III, і він теж був актором. На момент смерті йому було всього 30. Трагічна звістка повідомила мати Кларка на своїй сторінці в Instagram. Родичі загиблого стверджують, що хлопець не хворів нічим серйозним. Його серце зупинилося у сні. Бездиханне тіло зірки виявила його наречена.

Його мати написала: "З важким серцем ми прощаємося з моїм чудовим сином Кларком. Він помер сьогодні вранці. Я завжди буду поруч з тобою, мій прекрасний син. Мама".

У свою чергу сестра актора у Facebook зазначила, що Кларк пішов з життя уві сні. Похорони пройдуть в Лос-Анджелесі. Причина смерті Гейбла-молодшого не уточнюється.

Рідні та близькі заявили, що він нічим серйозним не хворів. Проте підкреслили, що Гейбл III довгий час вів боротьбу з наркотичною залежністю.

Кларк Гейбл III було 30 років. Він був моделлю, актором і телеведучим. Довгий час вів реаліті-шоу "Шахраї", в якому викривали невірних дружин і чоловіків. У нього залишилася півторарічна донька Шор.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

mg desc=""]461852[/img]

Нагадаємо, раніше ми писали, що знаменитий модельєр Карл Лагерфельд помер 19 лютого в віці 85 років від ускладнень раку підшлункової залози.

Німецький кутюр'є, стиліст і фотограф Карл Лагерфельд помер у віці 85 років, повідомляє Le Figaro у вівторок, 19 лютого.

За даними видання, він відчував себе погано в протягом декількох тижнів.

Варто відзначити, що Карл Лагерфельд народився в Гамбурзі 10 вересня 1933 року в заможній, благополучній сім'ї банківського службовця Отто Лагерфельдта. Має старшу сестру, яка з 1957 року живе в США. Інша сестра, з більш ранніх стосунків батька, вже померла.

Знай.іа повідомляв, що мати Децла розповіла, чому насправді помер реп-виконавець.

Фанати в жалобі, адже 3 лютого 2019 року умер Децл (Кирило Тлумацький ). Зазначимо, що дебютний альбом виконавця "Хто ти" (2000) у першому десятилітті XXI століття входив до числа популярних в Росії, з тиражем більше мільйона примірників.