У Москві пішов з життя народний артист Сергій Захаров. Знаменитість помер на 69-му році життя.

Пр це повідомляють російські ЗМІ.

Як пишуть ЗМІ, останні години Захаров провів на лікарняному ліжку. Причиною смерті народного артиста ймовірно стала серцева недостатність.

Інформацію про смерть співака підтвердив його концертний директор.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Країна полюбила Сергія Георгійовича за його пісні "Московські вікна", "Очі чорні" і "Три білих коня".

Більшість останніх концертів Захарова є не просто комерційним туром: всі концерти присвячені будь-яким діячам російської культури, які свого часу стали вчителями для артиста.

З дитинства Захаров мріяв стати співаком, його надихав, зокрема, Муслім Магомаєв.

Незмінний сценічний гардероб Сергія - фрак білий і фрак чорний, і це символічно для людини, який був у своєму житті і в'язнем, і переможцем. В молоді роки він "поїхав світ подивитися і себе показати" - виступив на шести конкурсах, і кожен з них мав міжнародний статус. У Польщі молодого артиста називали "Европейчіком" (тобто європейцем) - досить незвичайне для Росії слово, але це прізвисько було приємним для Захарова.

Нагадаємо, сестра відомого російського виконавця Євгенія Осіна, який нещодавно помер у власній квартирі, розкрила важливі подробиці його смерті.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Росії не стало знаменитого актора, зірки фільму "Тихий Дон" Сергія Юртайкіна.

Також Знай.ua писав про те, що деякі фанати відомого російського музикантат Кирила Толмацього, він же Децл, вважають, що чпівак живий, а свою смерть він міг просто інсценувати.

Дивіться: Сергій Захаров - Случайный вальс