У смерті співака Євгена Осіна винні ревнощі примадонни російської естради Алли Пугачової.

Про це заявив продюсер Валерій Жаров в ефірі програми "Прощання" на телеканалі "ТВ Центр".

На його думку, Осіна могла довести до відчаю незатребуваність на сцені через "чорну мітку" примадонни. Мова йде про концерт Пугачової у 1997 році, під час якого Осін зірвав овації своїм виступом. Він виконав хіт "Любовь одна виновата", тоді як артистка підспівувала йому в залі.

Євген Осін

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Після цього Осіна не покликали на зйомки популярної програми того часу "Старі пісні про головне", а також "виштовхнули" із шоу-бізнесу. Через відчай співак почав пити, що погіршило ситуацію.

"Я дуже сильно лаявся. Але мабуть це ревнощі пугачовські. Вони все життя були. Женька заспівав "Любовь одна виновата" так, що Пугачовій треба повчитися співати у нього". Валерій Жаров

Нагадаємо, що сестра відомого російського виконавця Євгенія Осіна, який нещодавно помер у власній квартирі, розкрила важливі подробиці його смерті.

Сестра співака Альбіна розповіла, що незадовго до смерті спілкувалася з артистом. За її словами, Осін пішов на той світ у стані алкогольного сп'яніння.

Альбіна була саме тією людиною, яка виявила Осіна мертвим у його квартирі. Вона довго намагалася додзвонитися братові, але той не відповідав на телефонні дзвінки. Тоді сестра вирішила терміново до нього навідатися.

"Женя лежав на дивані з чаркою в руці".

Раніше портал писав, що російська співачка відмовилася брати участь у передачі, присвяченій легенді 90-х, яка нещодавно пішла з життя, через те, що їй відмовилися платити за це.

Як стало відомо, Наталя Штурм не погодилася взяти участь у зйомках програми, присвяченої Євгену Осіну, на одному з православних каналів. Співачка не захотіла ділитися спогадами без гонорару в розмірі 30 тисяч рублів (понад 12,5 тисячі грн).

Як повідомляв портал "Знай.uа", помер культовий американський музикант Рой Кларк, ім'я якого внесли в Зал слави.

Також портал "Знай.uа" писав, у Росії не стало знаменитого актора, зірки фільму "Тихий Дон" Сергія Юртайкіна.