Як відомо, у Кирила Толмацького перед смертю стався припадок, але лікарі не змогли його врятувати.

Друзі репера говорять, що незадовго до смерті він скаржився на болі в кистях рук. Після цього він втратив свідомість.

Децл
Децл

Як кажуть друзі Кирила, він не мав проблем зі здоров'ям. Однак, мати покійного артиста зазначає, що він неправильно харчувався і гробив організм постійними перельотами і переїздами. Децл помер на 35 році життя.

Відомий продюсер Андрій Разін не виключає, що співака могли отруїти. Недарма російські ЗМІ писали, що після смерті Толмацького з нічного клубу СК став вилучати всю посуд.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Коли йому стало погано, всі втекли, я не розумію, чому його залишили одного в гримерці. Кирило ніколи не лікувався в клініках і курив у кліпах звичайні сигарети, вдаючи, що це заборонені речовини. Він чудово відпрацював в Іжевську. І зараз слідчий комітет веде розслідування, адже це могло бути отруєння", – каже продюсер.

Колега загиблого репера Роберт Єлізар'єв не може повірити, що смерть Децла – випадковість. Відомий співак, за його словами, не скаржився на самопочуття. Єлізар'єв каже, що не вірить у що стався у Толмацкого серцевий напад.

"Ця смерть не була природною. Його могли усунути", – каже його колега.

Нагадаємо, Децл був українцем і ненавидів Путіна: шокуючі спогади подруги репера

Російський репер Децл (Кирило Толмацький) пішов з життя дуже рано – йому було всього 35 років. Подейкували, що причиною смерті могла бути алкогольна і наркотична залежність. Але символ "золотої молоді" виявився зовсім не таким, як всі його представляли.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Похорони Децла перетворилися в справжнє пекло: моторошна обіцянка перелякала всіх

На похоронах російського репера Кирила Толмацкого (Децла), які пройшли в Москві в середу, 6 лютого, стався неприємний інцидент.

Як пише МК, церемонія прощання з артистом відбулася в ритуальному залі Центральної клінічної лікарні міста. В один з моментів, мікрофон взяв невідомий молодий чоловік, який пообіцяв "помститися за Кирила".

Також Знай.ua" писав про те, що Мати Децла знайшла винуватця смерті сина: він втомився