Колишній "регіонал", нардеп від "Опоблоку" Михайло Добкін обізвав співачку Джамалу через її нагадування, що Крим - це Україна. Скандальний допис нардепа з'явився у переписці Twitter.

Одіозного політика Михайла Добкіна добре знають через не надто високим IQ і скандальні заяви. Нардеп розвів справжню війну в Twitter, відзначившись висловлюванням, гідним літературної премії.

"П*дорша, ваша Джамала! И вы от нее не далеко ушли, гниды", - написав він.

Добкін з усіх сил взявся захищати сестричок-сепаратисток, попутно обізвавши співачку Джамалу неологізмом "пі*орша", і заявивши, що журналісти - "гниди, які від неї недалеко пішли".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На допис відреагував журналіст Айдер Муждабаєв.

"Якщо це дійсно твіттер Михайла Добкіна, і це він написав про кримську татарку, то я хочу зустрітися з ним в будь-який зручний для нього час і в будь-якому зручному для нього місці, щоб йому за цю образу помститися. Жодна кримська татарка за мого життя не буде ображена без відповіді. Я чекаю від Добкіна відповіді на це повідомлення з місцем і часом зустрічі", - наголосив журналіст.

Нагадаємо, "П**орша, ваша Джамала! І ви від неї не далеко пішли, г*иди!" - Добкін з матами поліз захищати дует ANNA MARIA.

Мова йшла про дует ANNA MARIA – учасницях нацвідбору на Євробачення, які не так давно зганьбилися, заявивши в інтерв'ю, що "Україна втратила Крим" і "війни між Росією і Україною немає".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Джамала з'явилася на Нацвідборі у зефірній сукні: така солодка. Яскрава зірка вміє дивувати шанувальників новими піснями і незвичайними образами.

Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала яскраве фото, на якому позує в стильному образі.

Також "Знай.uа" писав, що журналіст Роман Скрипін висловив свою думку про скандальний дует ANNA MARIA, який голосно заявив з приводу Криму.