Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася черговим банним днем, занурившись голою в крижану купіль. Так, артистка прикрилася тільки улюбленим віником, виринаючи із снігових грудок.

"Вечір-чудовий час для занурення під лід.💨 ", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не пройшли повз, проте прокоментувати витівку так і не змогли, адже хитра балерина вирішила більше не читати критику на свою адресу. Варто відзначити, що ще нещодавно знаменитість голяка пірнала в снігові замети, інтригувала романом з Микитою Джигурдою і сідала на шпагати де тільки можна, а шанувальники радили Анастасії змінити стиліста і перестати поводитися так зухвало. Замість того, щоб прислухатися до порад оточуючих, артистка продовжила жити в своє задоволення, встряючи в скандали і вихваляючись новими чоловіками, однак тепер приховала коментарі.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.