25 лютого Леді Гага отримала свій перший "Оскар" за найкращу пісню. Таку високу нагороду принесла співачці композиція Shallow, яку Леді Гага виконала разом з актором Бредлі Купером у фільмі "Зірка народилася".

Взявши статуетку до рук, співачка розплакалася, і подякувала "всім і кожному", хто знаходився в залі.

Вона також звернулася до глядачів з емоційними словами.

довгий час працювала заради цього моменту, і головне - не перемогти, а не здаватися. Якщо у вас є мрія, боріться за неї!" - сказала Леді Гага.

У цей вечір мільйони шанувальників писали співачці свої поздоровлення в соціальних мережах, а імениті колеги робили спільні фото і раділи за Гагу.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Зокрема, привітала співачку Мадонна, однак, як завжди, зробила це в досить незвичній формі.

На своїй сторінці в Instagram поп-діва опублікувала фото, на якому разом з Гагою лежить в ліжку і ніжно обіймає подругу. При цьому щаслива Леді Гага тримає в руках заповітну статуетку.

"Не жартуйте з італійськими дівчатами",- підписала фото Мадонна.

Нагадаємо, недавно у Лос-Анджелесі пройшла 61-ша церемонія вручення музичних нагород "Греммі-2019". Зіркою вечора стала співачка Леді Гага.

Артистка отримала кілька нагород в номінації "Найкраще сольне поп-виконання" за пісню Joanne, а також статуетку за "Найкраще поп-виконання групою чи дуетом" за саундтрек до фільму "Зірка народилася".

На червону доріжку Гага вийшла в доволі гламурному образі: одягла сріблясту сукню від Celine з воланами і високим розрізом. До вишуканої сукні підібрані туфлі кольору металік на дуже високих підборах. А також коштовне кольє і сережки.

Для шоу Леді Гага переодяглася в блискучий костюм з глибоким декольте і чоботи. Співачка своїм драйвовим виступом запалила публіку.

Як повідомляв портал Знай.ua, Леді Гага, розлучилася з черговим нареченим.

Також Знай.ua писав, Леді Гага показала архівні фото 20-річної давності.