Співачка і актриса, претендентка на «Оскар», Леді Гага, розлучилася з черговим нареченим. Кажуть, у 32-річної зірки чергове фіаско в любовних відносинах. Будучи зарученою з Крістіаном Каріна, Гага раптом розірвала священний союз, так і не дійшовши до вівтаря, пише видання
E! News.

Інсайдер розповів, що Гага порвала з Крістіаном минулого тижня, причому невтішний наречений намагається всіма силами повернути кохану. Що точно сталося – невідомо.

На церемонію "Греммі" 11-го лютого Gaga прийшла сама, без Каріна. Більше того, на її пальці не було подарованого їм кільця. Та й у своїй промові співачка не згадала свою кохану половинку ні словом.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Аріана Гранде напала на Карді Бі, вліз навіть ніс Леді Гаги.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Після того, як відома хіп-хоп виконавиця Карді Бі виграла престижну премію "Грэмми", церемонія якої днями пройшла в Лос-Анджелесі, в її адресу посипалася гора критики і гнівних коментарів.

Багато фанатів музики визнали перемогу співачки в номінації "кращий реп-альбом" незаслуженою. Відомо, що Карді стала першою жінкою, яка стала лауреатом у цієї категорії. Про це пишуть американські ЗМІ.

Тим не менш головним критиком хіп-хоп співачки стала Аріана Гранде, яка в цьому році оголосила бойкот премії і не з'явилася на ній. Оскільки у списку номінантів був альбом її колишнього бойфренда Маку Міллера, який помер у минулому році, дівчина розлютилася, що перемога дісталася не загиблому від наркотиків співакові, а Карді.

Нагадаємо, яскраві зірки-номінанти запалили на ланчі Оскара 2019: Рамі Мальок, Леді Гага і Рейчел Вайс.

Як повідомляв Знай.uа, Леді Гага в несподіваному образі затьмарила всіх на модній тусовці.

Всесвітньо відома співачка Леді Гага, яка номінована на премію відразу в двох категоріях: "Найкраща жіноча роль" і "Краща пісня" за фільм "Зірка народилася" режисера Бредлі Купера, відвідала світський захід у надзвичайно елегантному, жіночному і скромній сукні від французького бренду Louis Vuitton.

Шикарні біляве волосся Гага розпустила і злегка закрутила хвилями. Зірка нанесла на обличчя яскравий макіяж з насиченим акцентом на очі. На губах у співачки була помада натурального відтінку.

В рамках промо-кампанії фільму "Зірка народилася" Леді Гага демонструвала нам безліч різних образів, в тому числі і досить відвертих. Весь світ затамував подих в очікуванні сукні, яку артистка вибере для церемонії "Оскар" 24 лютого.

Також Знай.uа писав, Леді Гага показала архівні фото 20-річної давності.