Буквально недавно в мережі з'явилися ексклюзивні архівні фотографії, на яких зображена майбутня знаменитість Леді Гага у далекому 1999 році. Варто зазначити, що тоді маленька співачка тільки мріяла про світову славу.

Леді Гага в дитинстві

В той час 13-річна Стефані Джерманотта (вона ж Леді Гага) вчилася в сьомому класі католицької школи для дівчаток Convent of The Sacred Heart в Нью-Йорку, США.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

В пам'ять про той період знаменитості залишилися чорно-білі фото зі шкільного щорічника, які отримало видання The Daily Mail.

Раніше ми писали про те, що голлівудський актор Бредлі Купер несподівано виступив на концерті співачки Леді Гаги в Лас-Вегасі. Семиразовий номінант на премію "Оскар" виконав дуетом з нею пісню Shallow з фільму "Народження зірки".

Коли Купер з'явився на сцені, вони з Леді Гагою міцно обійнялися. Співачка ніжно одягла акторові навушники і поцілувала в щоку. Коли Бредлі Купер співав, Лелі Гага сіла біля нього на колінах. В кінці виступу артисти і зовсім обіймалися, сидячи за роялем.

Бредлі Купер і Леді Гага зіграли головні ролі у фільмі "Народження зірки". У мюзиклі вони зіграли закохану пару, а після цього відразу почали поширюватися чутки про роман зірок. Шанувальники легко повірили в те, що їх екранні відносини переросли у справжні.

Бредлі Купер і Леді Гага

Нагадаємо, що Леді Гага відома своїми епатажними витівками, які часто потрапляють в мережу. І якщо нещодавно співачка вражала шанувальників яскравими експресивними образами, то тепер, схоже, повернулася до ніжних і жіночних.

Як повідомляв портал Знай.uа, у США відбулася 25-а церемонія нагородження від Гільдії кіноакторів США. На захід прибула Леді Гага. Знаменитість була номінована у двох категоріях: особиста - за "кращу жіночу роль" і колективна - "за картину "Зірка народилася".

Також портал Знай.uа писав, що американська кіноакадемія трохи відкрила завісу таємниці над тим, хто буде номінований на найпрестижнішу кінопремію світу – "Оскар". Серед претендентів виявилися Бредлі Купер і Леді Гага.