MARUV розповіла про стосунки з російським співаком Сергієм Лазарєвим, який буде представляти Росію на Євробаченні 2019.

Про це повідомляють ЗМІ.

Вона розповіла, що отримала від Нацвідбору Євробачення доволі багато позитивних моментів, зокрема і написання ще однієї крутою пісні.

Більше того співака розповіла, що взяти участь у відборі її підштовхнули фанати, які постійно писали про таку необхідність.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"По-перше, через український національний відбір на Євробачення я написала ще одну круту пісню. По-друге, мої шанувальники часто мені писали, що треба взяти участь, це було б круто, пропонували поїхати від Росії чи Білорусі. Тому я погодилася на цю авантюру, хоча досі не знаю, чи правильне я прийняла рішення. Зараз стало дуже складно: фізично витримувати насичений графік, підвищену увагу до своєї персони", — розповіла співачка.

Крім того варто відзначити, що у далекому 2014 році українська співачка Анна Корсун, більш відома, як MARUV розповіла, що коли вона брала участь у "Голосі країни", де одним із суддів був Сергій Лазарєва між ними вже зав'язались неоднозначні відносини.

"Він перший в мене повірив і сказав, що все обов’язково у тебе вийде, що я унікальна і цікава, і він в цьому переконував телеглядачів. Я йому дуже вдячна за те, що він це розгледів, повірив. Кожен раз, коли я виходила на сцену боротися, він давав мені шанс, віддавав мені перевагу перед іншими учасниками", — зізналася MARUV.

Співачка також розповіла, як складалися їхні стосунки після пісенного проекту. Зокрема, він відзначив, що на "Новій хвиля" лазарєв також взяв над нею "опіку".

"На "Новій хвилі" він теж опікувався, дізнавався, як у мене справи, щоб я не хвилювалася, це було приємно. Тому що він суперстар, нічим не зобов’язаний мені, міг проходити і навіть не вітатися, але Сергій не з таких людей, він людина з великим серцем”, — додала артистка.

MARUV зізналася, що зараз з Лазарєвим спілкується нечасто, але вони зберігають хороші теплі стосунки.

Нагадаємо, СТБ відмовився проводити Нацвідбір на Євробачення після скандалу з MARUV.

Як повідомляв "Знай.ua", українці після MARUV раді бачити Зіброва та Іво Бобула на Євробаченні.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський став на захист MARUV.

MARUV не поїде на Євробачення, бо не готова виступати з політичними лозунгами