Російська співачка Тетяна Буланова подала в суд на свого колишнього чоловіка. Вона хоче отримати від нього аліменти на виховання 11-річного сина.

Відповідний позов виконавиці з'явився в банку Федеральної служби судових приставів ще 21 лютого.

У ньому є порушення виконавчого провадження проти екс-півзахисника "Зеніту" і збірної Росії Владислава Радимова. Нібито він заборгував дуже велику суму по аліментах на свого неповнолітнього сина. Але поки не вказано, про яку саме суму йдеться.

Пара офіційно перебуває в розлученні з грудня 2016 року, проте не дивлячись на це продовжує спільне життя. Про це в одній з передач телеканалу НТВ розповідала сама співачка, стверджуючи, що рішення про розрив шлюбних відносин прийняла саме вона.

Цікаво відзначити, що після розлучення Тетяна Буланова заявила на всю країну, що у неї з колишнім чоловіком збереглися дуже хороші відносини, і в аліменти вона не потребує. Владислав часто спілкується з сином Микитою, приходить на важливі сімейні свята.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Сама ж артистка гнівно прокоментувала дану інформацію: "Я нікуди не подавала, ні в який суд. Ви взагалі нормальні? Перший раз чую про це. Я не подавала ні в який суд. Мене на цю тему вже просто задовбали".

Що ж стало причиою такої поведінки співачки не відомо. Сам Радімов довгий час відмовлявся коментувати тему його відносин з Буланової, проте в жовтні 2017 року виступило зі спростуванням щодо його розлучення з колишньою дружиною. За його словами, участь співачки в телешоу, в якому вона поділилася одкровеннями, було навмисним.

Нагадаємо, що Оксана Самойлова, дружина репера Джигана і, за сумісництвом, мати трьох дітей, вже давно дивує громадськість кардинальними змінами своєї зовнішності.

Як повідомляв портал "Знай.ua", епатажна співачка Pink поділилася роздумами про те, якою повинна бути мама і як правильно виховувати дітей.

Також "Знай.ua", Марина Узєлкова після розлучення змінила прізвище та знайшла любов.