Російська співачка Валерія, яка підтримує політичний курс президента РФ Володимира Путіна, війну на Донбасі і анексію Криму, поскаржилася на економічні проблеми в шоу-бізнесі, пише Politeka.

Про це співачка Валерія заявила в інтерв'ю російському виданню. Вона поскаржилася на плачевний стан економіки РФ.

"А зараз усе розвалилося. Подивіться, артисти йдуть по шляху мінімалізму, і на Заході теж. Немає грошей в шоу-бізнесі, і звідки їм узятися? Тільки з концертів, але з них мало прибутку при нашому стані економіки…", - говорить стурбована Валерія.

Відтак аристка ще й поскаржилася, що в Росії немає можливості заробити гроші.

"Коротше кажучи, ситуація у нас не дуже хороша. У всьому світі так само, але у них з майданчиками краще, плюс там країни не такі великі", - заявила артистка.

Нагадаємо, Путін остаточно розлютив Волкера: не проявляє ніякого інтересу або прогресу. Росія абсолютно не цікавиться зустріччю на рівні спецпредставника Держдепартаменту США з питань України Курта Волкера і помічника Путіна Владислава Суркова.

За його словами, Росія не робить дій щодо врегулювання конфлікту на Донбасі під час президентської компанії в Україні.

"Ми завжди за те, щоб зустрітися і поговорити. Росія не проявляє ніякого інтересу або прогресу з цього питання. За фактом вони сказали, що не хочуть нічого робити під час президентських виборів", - говорить Волкер.

Спецпредставник США визнає, що мінські угоди не працюють як треба, так як Росія відмовляється їх імплементувати.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" The Times помітило в Україні громадянську війну: кремлівська пропаганда в дії

Також Знай.ua" писав про те, що У Німеччині запропонували план по відновленню ракетного договору між США і РФ: відвід і допуск