Росія абсолютно не цікавиться зустріччю на рівні спецпредставника Держдепартаменту США з питань України Курта Волкера і помічника Путіна Владислава Суркова.

Про це передає Інтерфакс-Україна.

Курт Волкер
Курт Волкер

За його словами, Росія не робить дій щодо врегулювання конфлікту на Донбасі під час президентської компанії в Україні.

"Ми завжди за те, щоб зустрітися і поговорити. Росія не проявляє ніякого інтересу або прогресу з цього питання. За фактом вони сказали, що не хочуть нічого робити під час президентських виборів", - говорить Волкер.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Спецпредставник США визнає, що мінські угоди не працюють як треба, так як Росія відмовляється їх імплементувати.

Він підкреслює, що Росія ніколи не припиняла вогонь, не відводила важке озброєння і не співпрацювала з цього питання.

Варто нагадати, що США не будуть рухатися далі в переговорах з Росією поки російська влада не звільнить українських моряків, захоплених у Чорному морі.

Про це заявив спеціальний представник США з питань України Курт Волкер, повідомило посольство України в США.

Крім того спецпредставник США закликав в терміновому порядку звільнити затриманих українських моряків, що досі незаконно укладені на території Росії.

Курт Волкер
Курт Волкер

"Ми закликаємо Росію негайно звільнити моряків, щоб ми спробували повернутися до дипломатичного вирішення цієї проблеми", - цитує посольство заяву Волкера на міжнародному медіа-майданчику під час телефонного брифінгу в Брюсселі.

Нагадаємо, Великобританія зробить путінським олігархам дуже боляче: опиняться за ґратами

Британська влада має намір дізнатися джерело походження коштів багатих росіян. Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на джерело в британському Національному агентстві по боротьбі зі злочинністю (NCA).

Як раніше повідомляв "Знай.ua" The Times помітило в Україні громадянську війну: кремлівська пропаганда в дії

Також Знай.ua" писав про те, що У Німеччині запропонували план по відновленню ракетного договору між США і РФ: відвід і допуск