Нещодавно стало відомо про те, що кар'єра відомого російського співака та учасника шоу "Холостяк" може скластися дуже цікаво. Єгор Крід, який постійно припускається якихось помилок, розлютив Тіматі, й за це відомий репер заборонив йому використовувати частину його псевдоніму. Тепер Єгор Крід постане перед фанатами з ім'ям Єгор Булаткін.

Єгора Кріда не влаштовує така ситуація, тому він уже розробляє план дій та хоче помститися колишньому наставнику. Російський співак може відбити у Тіматі наречену - Анастасію Решетову. У Єгора Кріда є мотивація і за віком він більше підходить Анастасії. ніж 35-річний Тіматі.

Користувачі мережі вже давно обговорюють стосунки Тимура Юнусова (справжнє ім'я Тіматі) та Анастасії Решетової. Вони вважають, що репер більше приділяє часу своєму бізнесу, а не своїй коханій.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

І хоч Решетова всіляко намагається спростувати чутки, всі давно помітили, що їхні стосунки переживають не найкраші часи.

Раніше ми писали, що російський репер Єгор Крід почав фліртувати з заміжньою Надею Дорофєєвої. Фанати помітили явні "підкати" холостяка в Instagram співачки, і сильно розлютилися.

Нещодавно Надя Дорофєєва та Позитив з дуету "Время и стекло" знялися в черговій рекламній кампанії. Після цього дружина Дантеса виклала в свою соцмережу кумедний ролик, на якому демонструє всі свої принади.

Нагадаємо, що MARUV розповіла про стосунки з російським співаком Сергієм Лазарєвим, який буде представляти Росію на Євробаченні 2019.

Вона розповіла, що отримала від Нацвідбору Євробачення доволі багато позитивних моментів, зокрема і написання ще однієї крутою пісні.

Як повідомляв порта Знай.ua, у Анастасії Волочкової протягом тривалого часу роман з невідомим чоловіком, якого балерина пообіцяла показати фанатам лише на весільних фото. Про те, що незабаром може відбутися одруження, вона натякнула ще в новорічні свята, а нещодавно зізналася, що вже вибирає весільну сукню.

Також Знай.ua писав, що популярна українська співачка Оля Полякова вийшла у світ у дуже відвертому вбранні, яке продемонструвало публіці всі принади її розкішної фігури.