Нещодавно у "Вечірньому Урганті" показали досить провокаційне відео, де Володимир Марконі знімав реакції зірок російської естради в режимі селфі-зйомки і потрапив до "блакитного" інциденту з Єгором Крідом.

Варто нагадати, що Володимир Марконі відомий тим, що постійно дістає зірок шоу-бізнесу, й в "Вечірньому Урганті" йому знайшлося вакантне місце і свою роботу він виконує на максимум.

Про це стало відомо завдяки викладеному ролику в Instagram, і звичайно, новому випуску гумористичного шоу.

Тіматі та Єгор Крід
Тіматі та Єгор Крід

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Так, у відео, яке активно поширюється на просторах Instagram, він, не кажучи ні слова, підходить до різних знаменитостей на світському заході і в результаті просить поцілувати його в щічку. Спрацювало, як не дивно, ні з кимось із зірок жіночої статі, а тільки з Єгором Крідом, який, ні секунди не роздумуючи, чмокнув Марконі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що всіма улюблений Єгор Крід оголосив конкурс!

Умови конкурсу: необхідно під пісню "Колір настрою чорний" зняти своє трешове відео та викласти його в instagram. Найкращі ролики потраплять на розкрутку до Єгора. Гарний приз, нічого не скажеш! Заради такого люди на багато що готові.

Варто нагадати, що популярний російський репер Єгор Крід випустив на лейблі Black Star новий кліп, записаний спільно з Філіпом Кіркоровим з гучною назвою "Колір настрою чорний".

Ролик, опублікований на YouTube лейблу, знятий за мотивами одного з попередніх видеохітів Кіркорова — кліпу "Колір настрою синій". У ролику Філіп Кіркоров, вбраний у розлогі пір'я, приходить в гості до Тіматі та Єгора Кріда й домовляється про спільну роботу. Пізніше він з'являється в кадрі в чорному одязі і лежить в кріслі татуювальника.

У музичному відео хіп-хоп-виконавець Тіматі пропонує Кіркорову стати членом лейблу Black Star, після чого співак разом з Крідом спускаються в підвал і переодягається в чорні шати. В одному з епізодів виконавці постають в образах персонажів серіалу "У всі тяжкі" Уолтера Уайта та Джессі Пінкмана.

Нагадаємо, Кадиров записав боксерське відеозвернення після скандалу з Тіматі.

Як повідомляв Знай.uа гарячі дагестанські хлопці погрожують нареченому Насті Івлєєвої.

Знай.uа писав, Макгрегора просять вийти на бій з Нурмагомедовим під Кріда.