Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася фото з репетиції, позуючи біля балетного станка. Так, артистка, надівши світле боді задерла ногу якомога вище і заодно вирішила порівняти себе з іншими танцівницями.

"Свій день я починаю з балетного Экзерсиса. Дисципліна і працьовитість-мої вроджені якості. Для того щоб підтримувати форму і тонус м'язів, потрібно докладати зусиль.💃🏼 Проведіть пальцем, знайшла фото балерин у репетиційних купальниках. У балеринах взагалі є щось особливе..🐥 Гарного вам всім тижня.😊 ", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не пройшли повз, проте прокоментувати ситуацію не змогли, адже хитра балерина нещодавно вирішила відключити коментарі. Варто відзначити, що через безліч оголених знімків в снігу, шпагатів де тільки можна і скандальних романів на артистку обрушилася хвиля негативу і критики, яку Анастасія, мабуть, так і не змогла витримати.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбраня артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.