Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість похвалилася забавним відео репетиції перед одним з концертів. Так, артистка спочатку полежала на килимі, а після різко підстрибнула і почала імпульсивно танцювати під культову Nirvana - Smells like teen spirit.

"І це всього лише репетиція!🔥 уявляєте, що відбувається на наших концертах ??)) ⚡️⚡️⚡️💥💥💥 скоро висуваємося до вас 🙌🏻 @vbband🎤🎸💣", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери не пройшли повз: "Гарний початок, а продовження - вогонь !!!!!", "Молодець Віра - посміявся з ранку від душі 😍", "Чарівна!) Як дитина радієте! )) Величезна цінність для душі...", "Стільки енергії 👍", "Мені 28.. і Якщо б я так різко встала в мене в очах все потемніло, а ви ще так стрибаєте🔥 👏🏻👏🏻".

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще