Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася виступом на дитячому концерті, спочатку дивно рухалася під пісню "Хто кого перекукує", а потім станцювала танго у компанії кількох танцюристів.

"Танго-один з улюблених номерів моєї концертної програми.💃🏼❤️ А моя улюблена музика-це овації глядача.🙏🏻 Яка ж я щаслива чути її настільки часто.🙏🏻 Спасибі всім моїм глядачам за теплоту ваших сердець.🙏🏻 Для вас мені хочеться творити і робити щось добре і гарне.🙏🏻🌺 ", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери ж не змогли висловити свою думку з приводу побаченого, адже хитра балерина вирішила приховати коментарі. Варто зазначити, що артистка вже давно інтригує шоу, яке "переплюне Мадонну", але поки лише потрапляє під критику через шпагати де тільки можна і досить зковані рухи.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.