Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася участю в черговому шоу, присвяченому її скандалу з екс-водієм Олександром Скиртачем. Так, артистка накинулася на кривдника, який за рішенням суду просидів у СІЗО за те, що за словами Анастасії, вкрав у неї мільйони рублів.

"Всі ці цебри бруду, нісенітниця і єресь з вуст мого шофера по імені Скиртач - всього лише помста людини, яку викрило правосуддя. Уявити тільки, людина відпрацювала шофером у мене всього рік, до того моменту, як було розкрито його шахрайство, злодійство і користолюбство, а розповідає такі байки і казки, як-ніби прожив зі мною мінімум років 15... Він «знає все», що відбувалося в моїх будинках, в моїх квартирах, в моїх ліжках, створюється враження, що і свічку вони з дружиною тримали біля моїх ніг. Я розумію, що це його помста за півроку в сізо, мабуть, не солодко йому там довелося, що погрожував перед камерою помститися. Так заспокоївся б, його засудила і в сізо садила не я, а суд. І суд визнав його винним, а він вважає, що і суддя не права і прийняла неправильне рішення. Так неправильним було пожаліти цю людину, як багатодітного батька, просто він сховався за спини дітей, (кинувши і їх же), і дати умовно, а не фактично. І зважаючи на цю обставину, цей мій екс-шофер плює в обличчя цьому самому слідству, тому що замість того, щоб відбувати покарання, виправити щось у своєму світовідчутті, перестати кидати і обманювати людей, він уявив себе телезіркою. І його роботою стали щотижневі дзвінки журналістів з «новим-старим компроматом і новими знаннями на мене». На відміну від цієї сімейки, я не збираюся з ними якось розбиратися поза правового поля. Його дружину я знати не знаю і бачила мигцем лише 1 раз, і боюся, що навіть не впізнаю в натовпі. Всі претензії я висловлюю відкрито і тільки до свого колишнього водія.
А для всіх хочу зазначити, що завжди відстоювала і надалі буду відстоювати свою правоту тільки в правовому полі, що зробила і на цей раз. На Скиртача подано заяву за наклеп і він повинен за це відповісти. Він думав, що з'явиться в студії один і йому дадуть право поливати мене брудом. А поява мене, адвоката і Микити @instadzhigurda , стала несподіваною. Тепер Скиртачі обірвали трубки «Новим російським сенсаціям» з благаннями не ставити цю програму в ефір..🤣 Ну ні. Давайте подивимося всі разом в неділю о 18.00, як цей злочинець засуджений буде потопати в брехні і в своїй нікчемності😝", - поділилася емоціями Волочкова.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбраня артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.