Скандал із переможницею Національно відбору на Євробачення-2019 набирає нечуваних обертів, більше того, чи не всі його фіналісти стали заручниками неприємного інциденту.

Євробачення 2019, претенденти від України
Євробачення 2019, претенденти від України

Ситуацію навколо конкурсу прокоментував продючер і екс-ведучий "Караоке на Майдані" Ігор Кондратюк.

"Усі фіналісти стали заручниками вівці, яка важає, що населення РФ - 4 млрд! Кругова порука двієчників на уроці фізики. Хоча їхати їм всім змагатися реально немає з чим!" - зазначив у своєму коментарі Кондратюк.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Примітно, що зі словами продюсера погодились не всі. "Це слова людини, яка називалася продюсером?" - написали йому. На це Кондратюк відповів наступне:

"Так. Але у мене, як виявилося, мізків трохи більше, ніж у продюсерів трьох перших учасників! Домовляються до, а не після".

Нагадаємо, цьогорічний фінал Національного відбору на "Євробачення 2019" відзначився одразу кількома гучними скандалами.

Євробачення
Євробачення

Одним із найгучніших - навколо Анни Корсун, більш відомої як Maruv. Співачка відмовилась їхати на міжнародний пісенний конкурс. З деякими пунктами договору, який вона мала підписати, Maruv не погодилась.

За 3 дні після фіналу Національного відбору було незрозуміло, хто представлятиме Україну цього року. Друге місце зайняв Freedom Jazz, і логічно, що вони мали представляти Україну, проте вокалістки відмовилися, пояснюючи це гастролями по Європі.

Після них автоматично учасником "Єробачення 2019" у Тель-Авіві мав стати гурт KAZKA. Проте музиканти також відмовилися від участі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, російські артисти почали активно підтримувати співачку MARUV, котра після довгих дискусій все ж не буде представляти нас на Євробаченні 2019 в Ізраїлі.

Також Знай.ua писав про те, що скандал із Євробачення-2019 та співачкою Maruv ктивно обговорюють в Україні та поза її межами.