На українську співачку Злату Огневич було скоєно напад. Артистка поділилася подробицями події в своєму Instagram. Злата впевнена: таємничий переслідувач, від якого зірку довелося захищати водієві, моніторить її сторінки у соціальних мережах.

"Сьогодні відбулося те, чого я так довго чекала. І не чекала. На мене напали біля мого ж будинку. Не знаю тепер, що з цим робити. Я знаю, що чоловік, який це зробив, зараз дивиться. І я дуже прошу залишити мене в спокої. Не переслідувати мене більше, тому що все це виллється в дуже нехорошу для тебе історію", - повідомила артистка в Instagram.

Разом з водієм Злата викликала поліцію. Чоловіка затримали.

«Ти так не роби зі мною. Я не відстану від тебе ніколи в житті. Ніхто тобі не допоможе» - каже божевільний.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше Злата Огневич шокувала мережа сміливим чином: казкова красуня

Популярна українська співачка Злата Огневич, яка покинула проект "Танці з зірками" у другому ефірі, часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Цього разу артистка порадувала шанувальників новими фото у спокусливій образі.

На знімку, який з'явився в записі співачки, вона позує, в оточенні дзеркал в сміливому вбранні. Для загадкової фотосесії Злата Огневич одягла чорне оксамитове плаття з пікантним декольте і прозорими рукавами з вишивкою. Волосся артистки розпущені і м'якими хвилями спадають на плечі, а на її обличчі яскравий макіяж, співачка млосно дивиться в камеру. Фото зроблено таким чином, що особа Злати можна побачити не тільки в анфас, але і в профіль.

Нагадаємо, Злата Огневич затьмарила пляж чорним бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Злата Огневич в бікіні показала казковий Балі.

Також портал "Знай.uа" писав, що мокра Огневич оголила засмаглі булочки.