Відома українська співачка Віра Брежнєва, яка будує кар'єру в Росії і є дружиною популярного музичного продюсера Костянтина Меладзе, активно веде свою сторінку в Instagram і часто балує шанувальників новими фотографіями. Так, цього разу артистка порадувала підписників новими фото, на яких постала в ліжку в одному з паризьких готелів.

На фотографіях, які з'явилися в записі Віри Брежнєвої, вона постала на огляд публіки в спокусливому образі в ліжку. Віра сидить у ліжку, на білих простирадлах в білому махровому халаті. На одному з фото вона дивиться у вікно, а на другому посміхається в камеру. Її волосся розпущене, а на обличчі немає макіяжу. За словами артистки, фото були зроблені в паризькому готелі, але от хто саме її сфотографував, Брежнєв не вказала.

"Як цікаво влаштоване життя... Сьогоднішній перший день весни я повинна була провести в одному місті, з прекрасними людьми, але доля розпорядилася інакше, і я опинилася в Парижі... в улюбленому @leroyalmonceau. Але моє серце завжди з вами, в якій би точці світу я не була", - написала Віра Брежнєва. Така публікація не залишилася без уваги її шанувальників. Але фолловери розділилися на два табори – одні раді за Віру і засипають її компліментами в коментарях, а інші лають її за те, що скасувала концерт і полетіла собі гуляти в Париж.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"З першим днем весни!", "Концерт скасовано, я дзвонила в касу, квитки можна здати до 10 березня", "Красуня", "Як красиво", "Так це місто Томськ. У мене були квитки на хороші місця", "А ми чекали. Звичайно в Парижі крутіше ніж в Томську", "Тур скасували?", "Кажуть, що вона вже другий раз з Томському так робить", "На першому фото я подумала, що це ваша дочка, Соня", "Бажаю вам добре відпочити в Парижі! Це моє найулюбленіше місто!", "Ось це круто. Я б теж так хотів", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.