Син зірки шоу "Танцюють всі" і "Танці з зірками" був екстрено госпіталізований. Про це дівчина пише на своїй сторінці в Instagram, передає Clutch.

"Матусі, потрібна Ваша допомога (консультація)! Сьогодні вночі ми з сином опинилися в лікарні через фебрильний судом на тлі високої температури. Нікому не бажаю таке пережити. Наша з чоловіком ніч була однією з найстрашніших. Зараз лікарі кажуть, що стан Івасика покращився. Це вже не перший наш випадок тому якщо Ви або знайомі стикалися з цими судомами — поділіться досвідом, як ви себе поводили при такій реакції дитини, і що найкраще робити у таких ситуаціях". — пише Заєць.

У коментарях шанувальники танцівниці діляться власним досвідом і бажають її синові якнайшвидшого одужання: "Огого! Можу тільки уявити вашу ніч. Кріпіться, виздоровлюйте", "Ох котики, сили вам, на якнайшвидше відновлення", "Тримайтеся!!! Нехай Іванко швидше одужує!!!".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Раніше повідомлялося, що відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новеньким фото. Знаменитість відправилася на відпочинок в сонячний Дубай разом з сім'єю: чоловіком, популярним пластичним хірургом Едгаром Камінським і дітьми Леоном і Лаурою. Так, артистка трепетно привітала коханого чоловіка з днем народження, виставивши спільне селфі в ніжних обіймах.

"27.02.2019 🥳 HB", - лаконічно підписала чорно-біле фото Камінська. Фолловери залишилися в захваті: "Як це мило))", "Ви класні!!! Будьте щасливі!!!", "Класне душевне фото.", "Такі справжні, зараз це рідкість", "Як же гарно...Вітаю з святом! І бажаю вам чарівного і вічного щастя".

Нагадаємо, Катерина Кухар показала кохання всього життя.

Раніше Знай.uа повідомляв, Злата Огневич шокувала мережу сміливим образом.

Також Знай.uа писав, Dan Balan і Тіна Кароль перетворили "Голос країни" на "Танці з зірками".