24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася в спокусливому образі і зухвалій позі. Для пікантної фотосесії Альона одягла червоний комплект білизни, який ледь утримує її величезний силіконовий бюст. Дівчина сфотографована як би зверху, вона тримає в руках засоби по догляду, які рекламує. У підписі до фотографії Альона Омович розповіла про те, як доглядає за собою.

"Дівчата, у мене не завжди була ідеальна шкіра на обличчі. Так склалося, що у мене жирний тип шкіри, тому вона схильна до висипань. Але оскільки я кардинально переглянула харчування (а це одна з перших причин появи прищів) і виключила продукти, від яких йдуть висипання, так само мені мій косметолог підібрав дуже круту серію по догляду за обличчям від @mmonnalli. З mmonnalli ви забудете про проблеми зі шкірою. Напишіть в дірект @mmonnalli і вам підберуть засоби під ваш тип шкіри. Завдяки цій серії я давно забула про проблеми зі шкірою. Дівчатка, що Вам допомогло в боротьбі з недосконалостями на обличчі? Діліться засобами в коментарях", - написала модель.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла. Інші ж діляться своїми секретами, як і просила модель.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.