Комік зі студії "Квартал 95" висміяв нову монету України, яка скоро повинна з'явитися в обороті. Відповідну заяву гуморист Євген Кошовий зробив у новому випуску "ЧистоNews".

Відомо, що нова монета номіналом 5 гривень буде введена в обіг вже 14 березня 2019 року.

Передзамовлення на нову монету із зображенням барана відкрили ще 28 лютого.

"Срібна монета номіналом 5 гривень продовжить серію "Фауна в пам'ятках культури України". Вона присвячена барана, зображення якого втілено в пам'ятках культури різних епох", - сказано в повідомленні прес-служби державного регулятора.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Ця новина здалася смішною коміку Євгену Кошовому. Він висміяв сам факт появи в обороті нової монети із зображенням барана.

"Поки ще невідомо, кого з баранов зобразять на монеті і з якої фракції він буде. Або ж це буде позафракційний баран. До речі, це буде перша в світі монета, в якій сторони будуть називатися "баран" і "решка", - жартує Кошовий.

Раніше повідомлялося, що Студія "95 квартал" заінтригувала глядачів, повідомивши про те, що знайшла заміну акторові і лідеру "Кварталу" Володимира Зеленського, якому більше не до сцени. Зеленський зараз подався в політику і зайнятий підвищенням рейтингів, складанням передвиборної програми і завоюванням електоральних симпатій, і взагалі, щосили готується до виборів, які вже на носі.

Але "95 квартал" теж хоче жити, і йому потрібна свіжа кров. Так, вже в суботу, 2 березня, стартує новий сезон "Розсміши коміка. Діти".

Нагадаємо, Зеленський заговорив про співпрацю з МВФ. Зеленський обговорив співпрацю з МВФ.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленский-президент переполошив західні ЗМІ. "Він не єдиний, хто обіцяє це, але з його боку це звучить більш природно".

Знай. ua писав, що команда Зеленського б'є тривогу. До українців звернулися з важливою заявою.