Студія "Квартал 95" до початку весни вирішили випустити гумористичний скетч на тему "березневих котів", які чекаю черги до ветеринара. Шоумени розіграли сценку про нелегке життя кота, яку крутять люди в білих халатах.

Про це повідомляє Політека.

Квартал 95 обіграв період, коли природа прокидається, птахи починають вити гнізда, а коти затягують довгі серенади під вікнами житлових будинків.

Кандидат у президенти Володимир Зеленський виступив на цей раз в ролі березневого кота, який знаходиться у ветеринарній клініці зі святою впевненістю, що його чекає лише щеплення.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Разом зі своїм колегою по цеху "коти" обговорюють, як вийшовши з клініки, вони негайно вирушають на романтичне побачення буквально з першої зустрічної киска.

При цьому Зеленський-кіт попереджає свого товариша, щоб той тримався від довгошерстих "обояшек" подалі, адже у нього "так знайомого вбило".

У сценці також з'являється третій персонаж Барсик, який виходить з кабінету лікаря. І він розповідає всю правду іншим котам. Так вони дізнаються, що за дверима, їх чекає зовсім не щеплення, а страшна процедура під кодовою назвою "чик-чирик".

Пізніше, ще один кіт всім наляканим, поки ще неоперованим побратимам скаже, що "Життя після ножиць тільки починається".

Мізансцена з коміками "Кварталу 95", з властивим їм гумором показала глядачам, як недобре, як жорстоко позбавляти своїх тварин органів, продовження життя, тільки за те, що вони нявкають і деруть дивани.

Нагадаємо, Зеленський заговорив про співпрацю з МВФ. Зеленський обговорив співпрацю з МВФ.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленский-президент переполошив західні ЗМІ. "Він не єдиний, хто обіцяє це, але з його боку це звучить більш природно".

Знай. ua писав, що команда Зеленського б'є тривогу. До українців звернулися з важливою заявою.

Мартовские коты без бубенцов - Ветеринарная клиника Чик-Чик | Новый Вечерний Квартал 2018

С первым днем весны! Где-то в ветеринарной клинике: Барсик: "Мне теперь осталось только под пылесос броситься! Это ж теперь ещё и воробьи начнут издеваться. Раньше они чик-чирикали, а теперь будут видеть меня и такие “Чик-чик! Чик-чик!”

Geplaatst door Студия "Квартал 95" op Vrijdag 1 maart 2019