У Києві невідомий чоловік напав на популярну українську співачку і учасницю Євробачення-2013 Злату Огневич, про що вона сама написала на своїй сторінці в Instagram.

Співачку переповнюють емоції: "Сьогодні на мене напали. Біля мого ж будинку. Не знаю тепер, що з цим робити. Я впевнена, що чоловік, який це зробив, зараз дивиться. А тому я прошу залишити мене в спокої, не переслідувати мене більше, тому що все це виллється в неприємну для тебе історію".

Злата Огневич

Також виконавиця додала, що порятунком зобов'язана водієві, який був неподалік і відреагував на напад. Разом вони повідомили про подію в поліцію, яка трохи пізніше і затримала зловмисника. Огневич поскаржилася, що чоловік до інциденту погрожував їй, при цьому він говорив: "Я не залишу тебе ніколи в житті. Ніхто тобі не допоможе".

Злата Огневич

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що плітки навколо відносин Потапа і Каменських не вщухають, а тепер масла у вогонь підлив знімок співака на його сторінці в соціальній мережі. На ньому він постав на огляд публіці в компанії співачки Мішель Андраде. Це виконавиця, яку продюсує Олексій Потапенко, він же зробив це селфі. У коментарі до фотографії Потап анонсував виступ співачки в Херсоні.

Як повідомляв портал "Знай.uа": проросійська співачка Валерія жорстко розкритикувала ситуацію навколо участі України в музичному конкурсі Євробачення і висловила своє бачення ситуації. Також вона зробила досить несподівану заяву щодо Зеленського та його участі у президентських виборах.

Також "Знай.uа" писав, що Олег Винник несподівано потрапив під приціл камер під час поїздки в громадському транспорті в компанії миловидної дівчини, що викликало жваве обговорення в мережі. Вони тримають в руках красиві букети квітів. Про те, хто дівчина, яка стоїть поруч зі знаменитим виконавцем, не повідомляється. Користувачі з захопленням оцінили дане фото, зазначивши, що пара виглядає красиво і модно.