Російський співак і чоловік популярної телеведучої Регіни Тодоренко, яка полетіла на зйомку, залишив для своєї другої половинки і сина зворушливе зізнання про те, як шалено сумує за своїми рідними і найдорожчими у світі людьми. Відео своїй "сповіді егоїста", як назвав монолог на камеру музикант, він опублікував в Instagram.

Артист повідомив шанувальникам про те, Регіна з малюком поїхала у відпустку, залишивши коханого чоловіка нудьгувати вдома на самоті. Влад вів трансляцію прямо з авто і описував свої щирі почуття і як тоскує за найдорожчими у світі людьми.

"Дружина з сином полетіли відпочивати на два тижні. Ось я, напевно, егоїст, але я сумую. Мені так погано. Я не думав, що буде так погано. Напевно, ті, у кого є діти і бажані сім'ї, мене зрозуміють. Хтось, напевно, на моєму місці радів би, щасливі: "Клас, свобода!" "Мені так порожньо в будинку, на душі так сумно. Нічого не хочу. Мені погано", - відкривши душу зізнався засмучений Топалов.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Регіна не змогла залишити без уваги душевні терзання чоловіка. Утім вона підійшла до цього питання з гумором.

"Ти ко-ко-ко. Люблю", - запевнила телеведуча розчуленого Влада, що місця собі не знаходить без найкоханіших людей поруч.

Шанувальники пари також вирішили підтримати Топалова і підбадьорити його, розуміючи, як непросто співакові дається розлука з близькими.

"Це ж круто! Значить, любите свою сім'ю! Збережіть це почуття на довгі роки", "Все правильно. Ніяк не егоїст. А справжній сім'янин", "Ви далеко не егоїст. Чудовий чоловік і тато. Не сумуйте!", "Здорово, що на світі все ще є такі що люблять чоловіки!" - захоплювалися фолловери.

Нагадаємо, "Орел і решка" закрили: як склалася доля ведучих легендарного шоу.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що на сторінці тревел-шоу "Орел і решка" в Instagram телеведучі Настя Івлєєва і Овсій Ковальов оголосили про закриття проекту.

Також українські зірки в національних костюмах знялися для благодійного календаря.