Українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка благополучно переїхала в Росію і народила російському співаку Владу Топалову первістка, постійно балує шанувальників в соцмережах сімейними фото і відео, веселими історіями з власного життя та цікавими нарядами. Але останній образ, весняний, в якому Регіна постала перед публікою, наразився на жорстку критику і насмішку користувачів. У коментарях під фото, де Тодоренко позує в вузьких жовтих штанях та картатому піджаку на голе телол, розгорілася справжня буря. Одні фанати щосили вітають улюбленицю з весною, інші пишуть, що їй негайно треба змінити стиліста, і те, що напнула на себе телеведуча - хтонічний жах і фешн-біда.

Нагадаємо, раніше ми писали: Орел і Решка - як склалася доля провідних легендарного шоу.

Також наш портал показував, як Тодоренко похвалилася фігурою після пологів: які худі ноги

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Регіна Тодоренко похвалилася розкішною фігурою, швидко прийшовши в колишню форму після пологів.
"Ну що друзі, вітаю вас із першим днем весни! 🌷Скажіть, ви вже відчуваєте її наближення? І хоча синоптики обіцяють, що березень буде холодним, я вже починаю розпаковувати свій особливий весняний валізу, в якому зберігаю найяскравіші речі! Навесні чомусь дуже хочеться робити щось таке, що, наприклад, у грудні, здалося б справжнім божевіллям 🤪Здійснювати дурні вчинки, фарбувати губи якимись божевільними відтінками, додати яскравих фарб в одяг, надіти жовті, зелені або фіолетові колготки і відправитися гуляти ще замерзлим вулицях! Навесні навіть відчуваєш себе щасливішими 🥰 І я бажаю кожному з вас яскравою і щасливою весни!", - поділилася радістю Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Блін, такі худі ноги...", "Ноги шикарні!!!", "Які складненькие ніжки)))", "Ось це сирні ніжки 🤩", "Так сильно схудла 🔐 😉", "Регіна, ви так сильно схудли, прям зовсім інша стали))".