Співак, танцюрист і шоу-мен Монатік гастролює більше, ніж будь-яка зірка, і практично весь час проводить у роботі. Зрозуміло, з ним відбувалися численні незвичайні і цікаві випадки. Не так давно Монатік відкрив карти і розповів своїм численним шанувальникам про незвичайні і забавні випадки, які запам'яталися йому самому найбільше.

Монатік: фотосессія
Монатік: фотосессія

Перший випадок, за словами артиста, стався в Одесі на великому сольному концерті. На подію прийшла половина міста, люди в нетерпінні чекали, коли зірка вийде на сцену. Але щось йшло не так - апаратура не включалася, концерт було неможливо почати, і ні про яку музику мова навіть не йшла. Неув'язка тривала близько години, коли Монатік зрозумів – не можна так знущатися над улюбленою публікою, потрібно щось робити. І, взявши мікрофон, Дмитро пішов на сцену.

Монатік у житті
Монатік у житті

Співати не можна – ні музики, що ж робити? Талановитий молодий чоловік недарма носить звання "мультиартиста", і у цей вечір він відкрив у собі ще один талант. Почавши розмовляти з багатотисячною публікою, Монатік провів стендап-шоу! Причому – без підготовки, сто відсотків імпровізуючи. Потім, коли музика запрацювала, відбувся концерт, який шанувальники ніколи не забудуть!

Популярні новини зараз
Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Монатік (Monatik)
Монатік (Monatik)

А другий незвичайний випадок, який згадує зірка, що стався з ним в Білорусі. Великий концерт, величезна публіка, вся увага прикута до сцени. Монатік виходить під звуки бурхливих оплесків та криків, і тут же… падає зі сцени! На щастя, жодних травм не було, артист тут же встав на ноги і продовжив пісню. Недаремно минули роки тренувань, хореографії та брейк-дансу – він піднявся так спритно, що напевно не всі глядачі помітили казус.

Раніше ми писали, що у Instagram-акаунті Дмитра Монатіка з'явилася нова тенденція – співак все частіше ділиться зі своїми підписниками моментами з особистого життя, публікує зворушливі фото зі своїми синами повідомляє Cosmopolitan.

Ось і днями артист зворушив передплатників рідкісним сімейним знімком, на якому позує разом зі своїми синами – втрьох вони повністю поглинені грою на фортепіано, і виглядають, як справжня рок-група.

Нагадаємо, раніше "Знай.uа" писав про те, як популярний співак Монатік ретельно оберігає свою сім'ю від зайвої уваги громадськості та ЗМІ.

Як повідомляв "Знай.uа"українська співачка Тіна Кароль у ефірі "Голос країни" приревнувала Дана Балана до учасниці.

Як повідомляв Знай.ua, Потап зізнався в любові 16-річній дівчині.