Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить.

Нещодавно артистка опублікувала у своєму Instagram нове фото, якого всі так довго чекали. А точніше відео – Надя показала фанатам черговий DoDo Vlog. Треба сказати, що новий випуск вийшов дуже незвичайним, оскільки в ньому Дорофєєва проводить цікавий експеримент. Цей влог співачка вже кілька разів анонсувала, а тепер опублікувала. Раніше Надя розповідала, що провела експеримент – ним виявився похід в магазин одягу на 1000 гривень.

"Багато говорять – ну звичайно, мовляв, одягатися в бренди і виглядати стильно – будь-хто зможе. В принципі я згодна з цим. Хочаааа, частенько буває, що і бренди не рятують. Я думаю, що у вашому зовнішньому вигляді головну роль граєте саме ВИ!!! І ви робите її унікальною. Одного разу, я під своїм фото побачила такий коментар «Цікаво, а чи змогла б ти одягнутися на 1000 грн так само яскраво і красиво». Хм, Виклик прийнятий! Посилання на DoDo VLOG в описі профілю і stories", - написала Надя в підписі до фото, яким повідомила про новий влог.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

На відео, яке з'явилося в YouTube Наді Дорофєєвої, вона їде в один з київських торгових центрів. Там співачка знаходить магазин одягу і вибирає собі кілька образів, які приміряє і показує шанувальникам. У підсумку артистка показує, що ж вона все-таки купила. Так, серед її покупок довга біла спідниця, помаранчева кофточка, чорний топ, довга сіра спідниця з розрізом і чорна коротенька сукня. За словами Наді, всі ці покупки обійшлися їй у 1200 гривень. Таким чином Дорофєєва довела, що можна одягатися стильно і недорого.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську красу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.