Українська співачка Наталя Могилевська, яка любить радувати фоловерів в соціальній мережі Instagram новими фото і відео, трохи не вгадала з іміджем і виклала фотографію, яка викликала вкрай неоднозначну реакцію у прихильників. На новому фото співачка позує у чорній кофтині з досить різко окресленим силуетом і червоних штанях із завищеною талією. Новий лук Могилевської фанатам не подобається. Її порівнюють з Карлсоном і навперебій радять змінити стиліста.

«Менше тижня залишилося до мого великого сольного концерту, і я навіть не знаю, для кого він більш довгоочікуваний — для вас, мої улюблені глядачі, або для мене. Я з нетерпінням чекаю нашої зустрічі і можливості виконати для вас як свої старі, так і нові пісні, обмінятися світлою і позитивною енергією! З приходом весни мені хочеться, щоб кожен з нас розцвів так само, як розквітає все навколо! Ось і я, в перервах між репетиціями і прогонами, вирішила підібрати собі щось яскраве, весняне і сексуальне, адже саме навесні, з поверненням тепла, хочеться відчувати себе привабливою і бажаною. Кажуть, що немає нічого привабливіше на жінці, ніж червоне плаття, але мені здається, що і ці штани — дуже помітний акцент. Що б ви не наділи під них, увагу оточуючих вам гарантовано. А які секрети у вашого модного гардеробу?» — підписала знімок співачка.

Ось що написали передплатники в коментарях до фото: «Короткий тулуб, не йдуть такі штани», «Наташа я Вас обожнюю , але Штани великі як на мене…», «Красиво, але не йде», «Ви як Карлсон».

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали, що ще один модний провал продемонструвала телеведуча Регіна Тодоренко, з сирними ніжками і без талії. Ідеальну фігуру зірки "Орла і Решки", якою вона з такою працею домоглася після пологів, зіпсував безглуздий піджак в поєднанні з яскраво-жовтими брюками. Фанати радять Тодоренко змінити стилістів.

Також ми повідомляли, що колишній Могилевської прокоментував скандал навколо Національного відбору на Євробачення - 2019.