Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська, яка була задіяна в проекті "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно ми розповідали, що артистка кардинально змінила імідж, тепер же вона висловилася щодо Нацвідбору на Євробачення 2019. А точніше, Могилевська поділилася досвідом і дала настанови учасникам.

Так, на своїй сторінці в соцмережі Наталя Могилевська опублікувала свіже фото, на якому позує з мікрофоном у руці і з новою модною стрижкою-каре. Артистка з'явилася на огляд публіки в простому одязі – білому теплому светрі і чорній курточці, вона скоса дивиться в камеру. А в підписі до знімку Могилевська залишила рекомендації учасникам Нацвідбору.

"Перед сьогоднішнім фіналом національного відбору на Eurovision 2019, а я завжди стежу за такими подіями, хотілося б побажати хлопцям і дівчатам знайти свою внутрішню гармонію і розслабитися. Я і сама знаю, що таке участь у міжнародному конкурсі, і знаю, як суєта, хвилювання і вічний поспіх вибивають землю з-під ніг. Конкуренція конкуренцією, але найголовніше - прожити свою пісню і донести до глядача її основний посил, а якщо це станеться, то навіть невеличка фальш або неточність зійде тобі з рук.

Пісня – це як маленький спектакль, і він не терпить брехні, а інакше навіть з дуже хітовим текстом і мелодією буде провал. У мене, звичайно, є свій фаворит, і сьогодні я буду тримати кулачки саме за нього, але й іншим учасникам, я щиро бажаю успіху. Люди, зберіть сьогодні всі свої сили і порадуйте нас якісними і гідними Європи номерами, а я разом з усією Україною буду за вас вболівати! А хто ваш фаворит?", - написала Могилевська.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".