Російська співачка Валерія, відома своєю ніжною любов'ю до неадекватної політики президента РФ Володимира Путіна і яка всіляко підтримує режим агресора, влипла в грандіозний скандал, опублікувавши пост на підтримку українського кандидата в президенти Володимира Зеленського.

Шанувальники співачки так жорстко відреагували на її послання в мережі і закидали її такими гнівними коментарями, що співачці довелося видалити цей пост, і виправдовуватися перед публікою - мовляв, я всього лише виступила за "об'єднуючу силу мистецтва".

/www.instagram.com/p/BuebiH8FlDj/[/embed]

"Світ збожеволів, просто голова йде обертом. Друзі, видалила попередній пост, тому що найменше я б хотіла, щоб на моїй сторінці люди почали сваритися, – поскаржилася Валерія

Валерія заявила, що мала на увазі лише те, що вірить в "об'єднуючу силу мистецтва".

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"І право артистів виступати для людей різних політичних поглядів. І нехай справедливість восторжествує", – додала вона.

В коментарях вже під новим постом її ще раз розкритикували за те, що лізе не в свою справу і піариться.

"Це не світ зійшов з розуму, а артисти крім піару іншого не бачать! Ви втрачаєте себе як цікавий людина і талановитий артист, ведете себе як дівчисько з низьким інтелектом", "Не треба лізти в політику", – написали в коментарях.

Нагадаємо, раніше ми писали, чтпро Валерія з піною у рота пройшлася по ситуації з Євробаченням і кандидатурі Володимира Зеленського.

Відома російська співачка Валерія, яка є прихильницею неадекватної політики Володимира Путіна, прокоментувала ситуацію в Україні, зокрема скандал навколо Євробачення-2019. Крім цього, співачка, яка підтримала захоплення півострова, висловила свою думку щодо кандидата на посаду глави нашої держави Володимира Зеленського.

"Якщо б я була громадянкою України, то свій голос на президентських виборах однозначно віддала кандидату Володимиру Зеленському. Впевнена, що така розумна, розсудлива людина, не з чуток знайомий з акторською професією, зможе зупинити це свавілля щодо артистів, музикантів, представників інших творчих професій на благо народу".

Також ми писали, що Андрій Данилко в новому випуску "Ходять Чутки" розповів, що думає про Зеленском і відмову MARUV брати участь в Євробаченні: "Без горілки дивитися не міг".

Нагадаємо Романенко розповів, ніж MARUV відрізняється від Порошенка.

Як повідомляв Знай.uа стали відомі гонорари MARUV в Росії: скільки коштує батьківщина.

Знай.uа писав, MARUV не буде представляти Україну на Євробаченні 2019.