Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість поспішила розповісти чудову новину - вона стала обличчям преміальної американської косметики і амбасадором відомої компанії. Так, артистка позувала з сертифікатом на тлі зеленої емблеми.

"Сьогодні, друзі, хочу розповісти про важливу подію.
Збулася ще одна моя мрія... Я– б'юті-амбасадор компанії і обличчя преміальної американської косметики! Зізнаюся, пропозицій про співпрацю завжди було досить.... Але, я віддаю перевагу рекомендувати тільки те, що перевірила і вибрала особисто. Тут все зійшлося – улюблений бренд косметики, яким користуюся багато років.", - поділилася емоціями Астаф'єва. Фолловери почали вітати Дашу: "Молодець", "Вітаю! 💛💙", "Будемо стежити за вашею співпрацею і результатами!", "Урааа! Вітаю🎉🎉🎉😘😘😘", "Вітаю! 💖".

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.