Донька популярної української співачки та актриси Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається за красою зіркової мами. Нещодавно дівчинці виповнилося 14 років, на честь чого знаменитість показала, як відсвяткувала дату. Так, Маша організувала вечірку в мексиканському стилі, похвалившись розкішним образом в міні-спідниці і "кокошнику", прикрашеному пір'ям.

"Прекрасний день ❤️❤️❤️🥳🥳🥳🥳 сьогодні мені виповнилося 14 А скільки вам років??", - поцікавилася Полякова-молодша. Фолловери залишилися в захваті: "Вилита мама в кокошнику😂", "кокошник напевно мама порадила❤😂", "Дуууже незвичайний образ!))) Маша, ти красуня!😍😍😍 Веселого вечора!🎉🎂💕", "Красуня!!! Так тримати🎉🎉🎉", "Відбираєш у мами фішку😂", "Ти на маму схожа😍 Одне обличчя)".

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.