На хокейному матчі між командами Нью-Йорк Рейнджерс і Вашингтон Кепіталз новоспечена пара – 25-річний Піт Девідсон і 45-річна Кейт Бекінсейл – не приховували своїх почуттів і пристрасно цілувалися, не звертаючи уваги на перипетії на льоду і здивованих папараці, яким вдалося зафіксувати любовні флюїди пари.

Як повідомляє видання Daily Mail, закохані не відривалися одне від одного протягом всього матчу.

Кейт Бекінсейл, очевидно, не бентежить ні різниця у віці з Пітом, ні його татуювання, присвячені Аріані Гранде, ні навіть оточення, що осуджує. Але, шанувальники актриси радіють, що зірка знайшла кохання, адже на знімках вона виглядає дуже щасливою.

Кейт Бекінсейл і Піт Девідсон

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Вперше чутки про те, що Піт і Кейт разом з'явилися місяць тому, після їх появи на публіці в Лос-Анджелесі.

Неможливо не відзначити, що Піт всього на 5 років старший за доньку Кейт – Лілі Мо Шин.

Кейт Бекінсейл з дочкою Лілі

Аріана Гранде і Піт Девідсон познайомилися в березні 2016 року на шоу «Saturday Night Live» однак на той момент обидва перебували у відносинах. У травні 2018 року шанувальники стали помічати часті виходи пари удвох, а трохи пізніше – виявили парні татуювання у знаменитостей, що не залишало приводів для будь-яких сумнівів. Незабаром Піт зробив татуювання на честь коханої - ініціали AG на руці і всім відомий зайчик з Dangerous Woman за вухом.

Вже в червні пара підтвердила свої заручини, однак незабаром - у жовтні того ж року, поспішили засмутити шанувальників своїм розставанням.

Після розставання з Гранде, Піт у своїх соцмережах натякав на самогубство, а згодом і зовсім видалив аккаунт з мережі Instagram.

Нагадаємо, що Ані Лорак не упустила шансу поінтригувати шанувальників новою публікацією в Instagram.

Раніше Знай.ua повідомляв, як Світлана Лобода расстрогала шанувальників перед черговим туром по США і Канаді.

А також, Знай.ua писав, як Аріана Гранде "здичавіла" після Греммі і напала на Карді Бі.