Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує в автомобілі.

На фотографії, що з'явилися в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в дорожньому образі. Співачка сфотографувала себе на телефон в автомобілі, в дорозі. На фото також видно величезну валізу артистки, яку фанати вже бачили на її фотографіях. Куди їде Ані Лорак не повідомила, але ще недавно вона була в Баку, де презентувала свою концертну програму "Діва".

Лорак позує на селфі в темній об'ємній курточці, її волосся розпущене, а на обличчі досить яскравий макіяж з чорними стрілками на очах, співачка злегка посміхається в камеру. У підписі до фотографії Лорак залишила загадковий підпис: "Найцікавіша дорога – дорога до Себе!". Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

"Красуня, просто супер", "Шикарна", "Щасливої дороги!", "Гарного вам дня та чудового настрою", "Цікаво, який у неї колір волосся", "Всевишній щедро обдарував красою, де вона тепер?", "Боже, яка красуня", "Найкрасивіша співачка за все моє життя", "Як вам мало треба для щастя, боже мій", "Як завжди незрівнянна", "Моя улюблена співачка", "Не знаю хто старіший, ця цитата чи Лорак", "Ми дуже сумували за Вашими селфі. Така красива і мила. Доброго шляху", - пишуть в коментарях до фото Ані Лорак.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.