Відома американська співачка, учасниця культової групи Spice Girls Емма Бантон порадувала фанатів новиною, що скоро виходить заміж. 43-річна знаменитість та її 40-річний наречений, британський R&B виконавець і шеф-кухар Джейд Джонс разом вже 20 років, однак зважилися на такий крок тільки зараз. Варто відзначити, що з дня заручин парочки пройшло цілих 8 років і днями вони отримали дозвіл на одруження в реєстратурі Енфілда в Північному Лондоні, тому весілля їм потрібно буде зіграти протягом року.

Як повідомляє видання The Mirror, церемонію закохані збираються провести в Old Marylebone Town Hall - місці, де раніше відбулася церемонія одруження Пола Маккартні та Ненсі Шевелл. До речі, зараз пара виховує двох синів - 11-річного Бо, і 7-річного Тейта. Ось, що сказала Бантон про майбутній шлюб ще в 2017 році: "Було б добре, чи не так? Але я можу обійти це. Він вже називає мене своєю дружиною, а я називаю його своїм чоловіком. Ми обидва Водолії і трохи дезорганізовані, тому ми ніколи не збираємося нічого організовувати! Я впевнена, що ми будемо однією з тих пар, які кудись втечуть".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

А ще Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.