Мабуть, не залишилося жодної знаменитості, у якої не було б облікового запису в соціальній мережі і регулярних публікацій фотографій і роликів з концертів, виступів і просто різних пам'ятних місць. Для фанатів це справжня знахідка, адже можна стежити за життям і творчою діяльністю свого кумира, спілкуватись з ним в коментарях.

Макс Барських

Тим не менше, більшість відомих людей воліють зберігати своє особисте життя в таємниці, а напоказ виставляти лише творчу. Причини цього бувають різні, і незважаючи на те, що шанувальникам це не особливо подобається, вони з розуміння ставляться до цього рішення. Те ж стосується і Макса Барських, який вкрай рідко і неохоче ділиться сімейними фото. Набагато більше на його сторінці в соціальній мережі фотографій з численних концертів. Нещодавно він порадував своїх шанувальників рідкісним знімком, на якому він зображений зі своєю мамою Лілією.

Макс Барських з матір'ю

Свою публікацію виконавець приурочив до її дня народження, а у коментарі написав: "Мамочка, вітаю тебе з Днем Народження!!! Завжди залишайся такою гарною і молодою! Дуже тебе люблю".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як відомо, Макс Барських народився в Херсоні, у рідному місті він жив на Таврійському. Всі його рідні продовжують жити там по теперішній час.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що відомий російський шоумен і стиліст Сергій Звєрєв опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі пост, який викликав жваве обговорення. Знаменитість в самоті вийшов на Червону площу з протестом проти будівництва заводу на Байкалі.

Як повідомляв портал "Знай.uа": історія Кеті Перрі про те, як вона познайомилася з Орландо Блумом, насмішила мережу: "Хочете, розповім вам дещо цікаве? Завдяки In-N-Out я зустріла свого хлопця. Ми були на церемонії "Золотий глобус", тоді ми ще не були разом. Я попросила свого охоронця принести мені 10 бургерів з In-N-Out. І раптом я бачу чиюсь руку – а її власник точно не сидів за нашим столом – рука забирає бургер. "Гей, – кричу я, – це мій бургер!".

Також "Знай.uа" писав, що Іванка Трамп вразила мережу своїм умінням чудово виглядати, схильностями до ведення бізнесу, а також поєднанням цього з сімейним життям і вихованням дітей.