Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новеньким фото. Знаменитість нещодавно повернулася з відпочинку в сонячному Дубай назад в Київ і навіть встигла виставити відвертий кадр. Так, артистка прикрила голі груди стікером кексика і розповіла про улюблену дієту - інтервальне голодування.

"Вчора в сторіз я розповіла про позитивний досвід мами в інтервальному голодуванні. Директ підірваний - пишу ✍️ ) Місяць мама харчується в режимі 18/6. 18 годин нічого не їсть взагалі, а 6 годин їсть абсолютно все, що їй захочеться, включаючи бургери😂за місяць - 5 кг, хоча до цього безуспішно випробувала масу способів. Існують різні варіанти інтервалів 16/8, 14/10, 24/0 але суть одна: в один проміжок можна їсти все, що захочеться, у іншого - не можна нічого, крім пиття. Як виявилося, дуже популярна методика, при якій люди не тільки скидають зайву вагу, але і покращують роботу організму, знижують ризик виникнення низки захворювань, уповільнюють старіння і покращують роботу мозку🙌🏻 ПиСи: сьогодні у мене другий день , політ нормальний . Їм я з 12-18🥳🍔🌭🥞🥓🍕🍳🥚🥨🥖😂 Мені подобається їсти все😂 І Чим брудніше , тим смачніше 😂 Але все-таки сподіваюся , що як і мамі , мені за це нічого не буде😂 До вечора трохи складніше , так як лягаю пізно ))) в хвилини відчаю, намагаюся багато пити ( що мені ще залишається робити😂 )і мені здається , такої кількості чаю , як за ці два дні , я за все життя в закладах не випила ))))😱🤪 сьогодні моя вага 56,5🤦🏽‍♀️ забагато буде. Зріст 173)))) подивимося , що буде через пару тижнів ( якщо не зірвуся, а я не зірвуся)😂 ", -поділилася емоціями Камінська. Фолловери не пройшли повз: "Славочка, навіщо Вам дієта???? Ви приголомшлива!!!", "Забагато???? Так це ж супер! Відмінна вага ❤️", "Куди ще худнути.... Слава,ти ітак як хворостинка.....", Славка, нащо тобі ті дієти?! В тебе і так фігурка зачьотная 👍👍👍".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.