Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерів в Instagram новеньким фото. Знаменитість нещодавно взяла участь у ніжній фотосесії для березневого номера популярного глянцю L'officiel, позуючи з чоловіком, відомим пластичним хірургом Едгаром Камінським. Так, закохані приміряли однакові костюми пастельного кольору і не приховували трепетних почуттів.

"Весна повинна починатися красиво🌷
Березневий номер L’OFFICIEL вже у продажу :)", - поділилася радістю Камінська. Фолловери залишилися в захваті: "Дуже гарна пара😍", "Гарні обидва нічого додати,супер!", "Шикарні фото! 🤩 Дуже стильно виглядаєте! 👍", "Вауу бомба 💣 балдію від Вас👍❤️", "Одна із найкласніших пар!👍".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.