Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram новеньким кадром. Знаменитість похвалилася рідкісним фото з дитинства. Так, маленька Кім позувала на задньому сидінні автомобіля, обіймаючи м'яку ляльку.

"1986", - лаконічно підписала милий знімок Кардашьян. За 19 годин кадр встиг зібрати 2,1 млн. лайків. Фолловери ж залишилися в захваті, взявшись розхвалювати малечу. Багато хто також порівняли матусю трьох дітей з дочками Норт, Чикаго і сином Сейнтом, обговорюючи хто ж найбільше схожий на неї. Були і ті, хто зазначив, що Кім виглядала дуже харизматично навіть у дитячому віці.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.