Анастасія Волочкова знову опинилася в еротичній позі поруч з Микитою Джигурдою. Про це передає Clutch.

Останнім часом відома російська балерина Анастасія Волочкова привертає увагу до своєї персони виключно завдяки скандалам. В її профілі в Instagram постійнно з'являються пікантні фото, які викликають бурхливу реакцію у користувачів.

На днях Волочкова знялася в інтимній фотосесії з не менш епатажним Микитою Джигурдою. У своєму профілі в Instagram балерина показала закадровий знімок, на якому позує поруч з шоуменом у своїй улюбленій позі. Завдяки "разчепірці" всі підписники Волчокової змогли побачити її труси. Страшно уявити, що творилося на самій фотосесії.

Підписники вибухнули негативними коментарями на адресу Волочкої і Джигурди.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Парад виродків", "Я було хотіла культурно прокоментувати, але з усього, що прийшло в голову пристойного було і На!", "Уф, задалбали моральні виродки", "Да по ній психлікарня давно плаче..палата номер 6…чекає ..зачекалася…блін…дітей ростять…а зовсім подуріли….треба закон або поліцію моралі ввести… карати тих хто це знімає на фото..і тих хто свою бридку наготу показує…нема більше чим хвалитися…2 ш*юшки", "Парочка-гусак та гагарочка", "Два д*била це сила. Волочкова то страшенна яка, що з нею сталося, гуманоїди відпочивають", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Анастасія Волочкова виставила спільні кадри з донькою Аріадною, яка приїжджала погостювати до мами на вихідні. Шанувальники підозрюють недобре, адже дочка приїхала до балерині у військовій формі.

Раніше Знай.ua повідомляв, Анастасія Волочкова похвалилася дуже дивним уривок з п'єси "Аленький цветочек", переробивши її на вульгарний лад.

Також Знай.uа писав, Анастасія Волочкова виставила короткий ролик, на якому Микита Джигурда голосно кричав на екс-шофера артистки Олександра Скиртача. Як виявилося, засуджений за шахрайство і злодійство водій почав мстити Анастасії і навіть її дочки Арині.