Всесвітньо відома світська левиця і модель Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Так, в цей раз діва порадувала фанатів новим знімком на своїй сторінці в Instagram. У соціальній мережі пишнотіла модель опублікувала фотографію, на якій позує у сміливому образі.

Так, на знімках, які з'явилися в записі моделі, вона постала на огляд публіки в оригінальному образі. Кім Кардашьян повністю обтягла себе леопардом і позує перед камерою на дивані. На ній обтягуючий комбінезон, шуба та чоботи на шпильці – і все це однакового леопардового принта. Волосся моделі зібране в елегантну укладку, на її обличчі щільний шар макіяжу і сонцезахисні окуляри.

Мабуть, у діви була тематична фотосесія, для якої вона так вбралася, адже виходити в такому вигляді на люди мало хто наважиться. Хоча, враховуючи любов Кім до епатажу і експериментів зі стилем, буде не дивно, якщо вона з'явиться в цьому вбранні на світському заході. У підписі до фотографії Кім Кардашьян написала: "Ви не розумієте ... це Алайя". Геолокація до фото свідчить про те, що вони були зроблені у французькій столиці Парижі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужі до публікації зірки і почали активно її обговорювати. Багатьом сподобалася фотографія, і вони засипають Кардашьян та її незвичайний образ компліментами. Але деякі фолловери світської левиці не в захваті від того, що вона носить такі відверті вбрання і радять їй бути скромнішою.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в люди.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.