Відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, часто балує вовчих новими фотографіями і відео на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно артист презентував нову пісню під назвою "Роксолана", 28 лютого випустив на неї кліп, а тепер відправився в однойменний тур українськими містами. І, судячи з усього, концерти Винника в новому турі будуть не тільки у великих містах, а й в більш провінційних.

Так, в цей раз співак опублікував в своєму профілі фотографії, на яких позує під час концерту в Умані, що на Черкащині. Судячи з фото, Олег Винник змінив кілька нарядів під час концерту. На одному зі знімків він постав на огляд публіки в костюмі з білою сорочкою. Також є фото, де артист співає в чорній кофті на блискавці, і фото, де він у чорній сорочці і брюках. Всі ці знімки були зроблені на сцені.

У підписі до фотографій Олег Винник написав: "Зустрічаємо весну разом! Умань, ну правда було класно? На черзі - Бровари!". Шанувальники, звичайно, не залишилися байдужі до нової публікації свого кумира, і почали засипати його компліментами, побажаннями та зізнаннями в коханні.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Красунчик!", "Чекаємо вас з нетерпінням в Одесі", "Чекаємо вас в Сумах, коли до нас?", "Бровари вже чекають", "І це, найочікуваніша подія року, вже завтра! Чекаю з нетерпінням!", "Бажаю, Олежка, вам щасливо проводити концертні тури, здоров'я вам, щастя, людської теплоти", "В Умані було супер", "Ну, Ви прям Сонечко", "Неперевершений", "Ми вас любимо", "було чудово, сподіваюся ви ще приїдете в Умань цього року "," Не те слово, класно! Супер концерт, багато вражень, позитиву "," Чому ви такий прекрасний? "," Тебе чекає весь світ! "," Я перший раз на вашому концерті побувши ла, враження неймовірні, було дуже класно ", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Олег Винник похвалився пікантним рекордом з тисячами вовчиць.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Винник втілив мрію маленької українки з важкою долею.

Також портал "Знай.uа" писав, що Винника засікли з таємничою незнайомкою.