Гучний скандал навколо нового проекту "#нивкакиерамки" спортивного бренду Reebok не стихає в мережі. Так, до обговорення сміливої, але вельми спірної ідеї, приєдналася епатажна російська телеведуча і журналістка Ксенія Собчак.

Варто зазначити, що під час роздумів Ксенія, несподівано для багатьох шанувальників її "творчості", поділилася інтимними подробицями особистого життя. Про це стало відомо завдяки повідомленням в соцмережі Twitter.

Відомий російський репер Оксимирон, який є обличчям Reebok Classic, висловив свою думку з приводу гучної рекламної кампанії, яка пропонує жінкам "пересісти на чоловіче обличчя".

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Як головне особа Рібок можу сказати, що їм потрібно було сісти і подумати", – написав артист у своєму акаунті-Twitter.

На публікацію Оксимирона тут же відреагувала телеведуча Ксенія Собчак. "Батя закрив тему", – вона написала в особистому Telegram-каналі "Кривава бариня", дбайливо приклавши скріншот публікації репера.

"Люблю оксі і без чю, але з чю люблю ще більше. Прийду на концерт багатозначно - у лосинах рібок)))", – вставила свої п'ять копійок теледіва.

Після Собчак вирішила розповісти читачам про свої уподобання в сексі. Ксенія заявила, що під час оральних ласк партнера, любить лежати на спині.

"Я ось тут подумала... а якщо мені в принципі не хочеться сісти комусь на обличчя, а хочеться зручно лежати на спині коли мені ось це все роблять, значить зі мною щось не так, так?))))", – несподівано для всіх розповіла про свої сумніви знаменитість.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярна російська телеведуча, колись кандидат в президенти РФ Ксенія Собчак опублікувала в мережі зворушливе фото з нагоди дня народження моделі Наталії Водянової. Відповідний знімок було опубліковано в Instagram зірки.

На милій фотографії російська модель Водянова позує разом з маленьким сином Ксенії Собчак Платоном: "Натуся, вся наша родина вітає тебе з днем народження, дівчинку з величезним добрим серцем і королеву краси, і чекаємо знову в гості".

Нагадаємо, Кіркоров розполохав фанаток своєю волоснею: відео.

Як повідомляв Знай.uа Кіркоров спробував відбити Пугачову у Галкіна: третій зайвий.

Знай.uа писав, колишня дружина Шнурова відверто розповіла про болісне розлучення.

Дивіться відео по темі: